Srpski derbi drugog kola Premijer lige igraju Sloga i Leotar: Dobar start dodatna motivacija

D. P.
Srpski derbi drugog kola Premijer lige igraju Sloga i Leotar: Dobar start dodatna motivacija

DOBOJ, TREBINjE - Srpski derbi drugog kola Premijer lige BiH odigraće u subotu od 19 časova na stadionu “Dr Milan Jelić” u Modriči, Sloga i Leotar, a prema startnim rezultatima u oba tabora pred ovaj susret imaju razloga za optimizam.

Formalni domaćin u ovom susretu su Dobojlije, koje su u prvom kolu uspjele da protiv favorizovanog Borca osvoje bod igrajući 2:2, iako su imale rezultatski zaostatak od dva gola.

- Sigurno je da je poslije tog remija samopouzdanje u ekipi znatno poraslo i meč sa Trebinjcima dočekujemo u odličnoj atmosferi. Pokazali smo protiv Borca igrom u drugom poluvremenu da možemo biti na premijerligaškom nivou i očekujem ponovo to izdanje iz drugih 45 minuta premijernog susreta u eliti BiH protiv Leotara - naglasio je šef stručnog štaba Sloge Zoran Ćurguz, koji ne može da računa na povrijeđenog Adonisa Bilala pred kojim je zbog povrede ligamenta koljena pauza od nekih petnaestak dana.

Leotar se na premijeri na “Grbavici” hrabro nosio sa Željezničarom, imao prednost od 1:0, ali se na kraju morao zadovoljiti bodom igrajući, 1:1.

- Sigurno je da je za nas taj bod veliki kao kuća, jer iskren da budem nismo ga očekivali. Sada se sastajemo sa ekipom, koja je nova u Premijer ligi, ali i ko je prilično nepoznat za ostale timove. Pokazali su na startu ne samo da mogu da dobro odigraju, već i da se vrate kada su u minusu dva gola. Međutim, poslije remija na “Grbavici” sa dosta optimizma putujemo u Modriču i vjerujem da možemo ponovo da se vratimo neporaženi, možda čak da dođemo do cijelog plijena. Nećemo biti kompletni, jer je zbog viroze Miloš Stanojević van stroja - izjavio je .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana