Srpska poražena nakon drame

D.D.
Foto: G.S.

KAZANj - Selekcije Republike Srpske nisu imale uspješan dan na Igrama briksa u Kazanju, jer su u dva nastupa doživjeli poraze.

Ženska teniska reprezentacija Republike Srpske poražena je u trećem kolu grupne fazi nakon velike borbe od Indije 1:2, dok je ekipa u fidžidal košarci poražena od Uzbekistana 23:24.

Prvo su na teren izašle teniserke u drugom meču grupne faze. Anastasija Ignjatić pobijedila je u meču protiv reprezentativke Indije Maruri Sunitha rezultatom 2:0 (7:6, 6:1). 

Sara Mikača je zatim nakon velike borbe poražena od  Adkar Vaišnavi rezultatom 2:0 (6:4, 6:4), tako da je pobjednika ovog meča odlučio dubl. U njemu je Indija bila uspješnija i slavila je 2:0 po setovima 7:6, 6:1, te je tako ostvarila drugu pobjedu u grupnoj fazi.

Reprezentacija Republike Srpske je fidžital košarci poražena nakon drame od Uzbekistana koj je do poena vrijednog trijumfa došao pogotkom tri stotinke prije kraja. U digitalnom dijelu Srpska je poražena 11:13, dok je u basketu slavila 12:11 ali to nije bilo dovoljno za ukupnu pobjedu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana