Srbija na Svjetskom prvenstvu – Grupa G identična kao i prošli put

PR
Srbija na Svjetskom prvenstvu – Grupa G identična kao i prošli put

Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u fudbalu je pred vratima, a timovi počinju da finalizuju svoje spiskove. Jedna od ekipa koja je već obezbjedila plasman na ovogodišnji turnir je Srbija. Oni će se takmičiti u grupi G, koja izgleda veoma slično grupi u kojoj su bili na posljednjem svjetskom prvenstvu.

Na tom turniru su se sastali sa Brazilom i Švajcarskom. Hajde da pogledamo šta je na sve to imala da kaže Jadranka Sojkić urednica sajta MightyTips.

Šta kažu iskusni kladioničari?

Nakon svih pobjeda i veoma jake igre u kvalifikacijama, Srbija je definitivno dostojan protivnik u grupi G. Baš zato se treba kladiti na Srbiju, posebno protiv Kameruna i Švajcarske. Sportske kladionice će uskoro izbaciti kvote za grupnu fazu a to je nama svima od koristi jer će protiv Brazila i Švajcarske biti jake kvote na Srbiju. 

U to ime, čim budete mogli, savjetujemo da se oprobate i uložite na dobru igru Srbije, kao i na njihovu pobjedu. Možete se kladiti i na golove jer je poznato da će Mitrović dati gol skoro u svakoj utakmici!

Grupa G – Srbija je već igrala tamo

Kao što svi znamo, Srbija je u osnovi bila u istoj grupi na posljednjem svjetskom prvenstvu koje je održano u Rusiji. Naime, tada smo igrali protiv Brazila i Švajcarske i Kostarike. Prva utakmica je bila protiv Kostarike gdje smo pobedili sa 1-0. Kolarov je postigao nevjerovatan pogodak iz slobodnog udarca koji nam obezbjeđuje pobjedu.

Srbija je protiv Brazila igrala veoma defanzivno i nije uspjela da postigne gol. Izgubili su meč sa 0-2. Protiv Švajcarske su prošli nešto bolje. Mogli su da postignu jedan gol, ali to nije bilo dovoljno i izgubili su sa 1-2. Sve u svemu, Srbija na prošlom svjetskom prvenstvu nije igrala onako dobro kako bi željela.

Ovog puta će nastojati da poboljšaju svoj učinak i nadamo se da će izaći iz grupne faze. Hajde da ovog puta pogledamo njihove protivnike i vidimo kako se porede!

Protivnici Srbije

Kada su u pitanju međunarodni sportski događaji, onda je Srbija uvijek tu negdje.Valjalo bi da pogledamo sa kim će se sastati Srbija u grupnoj fazi. Kakvi su izgledi naše reprezentacije i dali ima šansi za prolaz, hajde da pogledamo. 

  1. Brazil

Brazil je uvijek jedan od favorita za osvajanje svjetskog prvenstva. Oni su osvojili turnir pet puta, što je više od bilo kog drugog tima. Oni su veoma jak tim i biće ih teško pobjediti.

Međutim, Srbija je to pokrila jer su u najboljoj formi u kojoj su godinama.

  1. Švajcarska

Švajcarska je veoma dobar tim, ali nije jedan od favorita za osvajanje turnira. Samo su jednom u svojoj istoriji izašli iz grupne faze.

A to je zapravo bilo kada su uz pomoć sudije savladali Srbiju sa 2-1. Incident je bio oko faula koji je dosuđen Mitroviću kada su ga izvukla dva igrača iz Švajcarske u svom kaznenom prostoru.

  1. Kamerun

Kamerun je tim o kome niko zapravo ne zna mnogo. Oni imaju prvi nastup na Svjetskom prvenstvu ove godine. Oni su 38. rangirani na svijetu i trudiće se da naprave ime na ovom turniru.

Izgledi Srbije

Srbija je u teškoj grupi, ali ima dobre šanse da se izbori iz grupne faze. Jaka su ekipa i u posljednje vreme igraju dobro. Ako budu mogli da nastave da igraju na visokom nivou, imaće dobre šanse da prođu u narednu rundu.

S druge strane, srpski tim je sada definitivno najjači u posljednje vrijeme kada su u pitanju sportski događaji. Uz to, mogli bi da naprave ozbiljnu buku na ovogodišnjem Svjetskom kupu i da iznenade mnoge ljude.

Šta god da se desi, biće uzbudljivo gledati Srbiju na ovogodišnjem turniru!

Na koga se treba kladiti?

Kada je u pitanju klađenje, Brazil je uvijek sigurna opklada. Oni su jedan od favorita za osvajanje turnira i imaju jak tim.

Ako tražite tim koji bi mogao da pruži neku vrednost, Srbija je dobra opcija. Nisu jedni od favorita za pobjedu, ali imaju dobre šanse da izađu iz svoje grupe.

Kamerun je pomalo čudna osoba jer niko ne zna mnogo o njima. Oni bi mogli biti dobar tim na koji se možete kladiti ako tražite daleko. I, Švajcarska je uvijek solidna opklada, posebno protiv Kamerona i Srbije. Ali, na kraju dana, na vama je na koga želite da se kladite!

Najbolji igrači Srbije

Kada je riječ o najvrijednijem igraču Srbije, postoji nekoliko opcija kako prenose sportske vijesti.

Jedna opcija je Aleksandar Mitrović. On je napadač i najbolji je strijelac tima. Za reprezentaciju Srbije postigao je 23 gola u 41 utakmici.

Druga opcija je Nemanja Matić. On je vezni igrač i jedan je od najboljih igrača u timu. Ima mnogo iskustva i ključni je igrač Srbije.

Na kraju krajeva, na vama je za koga mislite da je najvrijedniji igrač u timu. I Mitrović i Matić su od suštinskog značaja za uspjeh Srbije.

Pored njih, u odbrambenom timu Srbije su i sjajni igrači, poput Branislava Ivanovića i Aleksandra Kolarova. Imaju mnogo iskustva igrajući na najvišem nivou i uvijek su čvrsti u defanzivi.

Zaključno, Srbija je tim na koji treba obratiti pažnju na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Imaju odlične igrače i u teškoj su grupi.

Zaključak

Nadam se da vam je ovaj članak dao uvid u srpsku grupu i njihove šanse da izađu iz grupne faze. Obavezno se uključite da gledate kako se Srbija takmiči na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu!

Kao što vidimo, to je cijela priča Srbije i njihove grupe na Svjetskom prvenstvu. Da li će uspjeti da se izbore ovoga puta? Moraćemo da sačekamo i vidimo!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana