Srbija dobila vijesti o Vlahoviću, povredi i Mundijalu

GS
Foto: Arhiva

Svi su strepili poslije utakmice u utorak kada je Dušan Vlahović tražio da napusti teren zbog povrede, ali sada je pozanat stepen povrede srpskog asa i na svu sreću, nije ništa ozbiljno.

Juventus je poražen u Portugalu od Benfike sa 4:3, ali nije taj poraz jedino što je brinulo ljude iz kluba - Dušan Vlahović je izgleda tokom tog meča zaradio i povredu.

Srpski napadač je u 70. minutu susreta napustio igru, a Tutosport piše da je razlog tome bila povreda. Vlahović je sam tražio da bude zamijenjen, pošto nije želio da se sili i još više povredi, nadajući se da će vrijeme oporavka biti što kraće ako na vrijeme napusti teren.

Ipak, sada su pristigle informacije koje ulivaju nadu.

Skaj Sport piše da da nema razloga za brigu za Vlahovića i da se na prvim pregledima ustanovilo da srpski as neće pauzirati.

Mogli smo da vidimo bolnu grimasu srpskog golgetera, a u jednom momentu se na klupi uhvatio za glavu i djelovalo je da je pustio suzu.

Ipak, sada može da se "opusti" i Vlahović, ali i selektor Srbije koji bi bio u velikom problemu da je povreda 22-godišnjaka ozbiljnija.

Špic tima iz Torina je, ruku na srce, u posljednje vrijeme u malo krizi, ali tamošnja, ali i srpska javnost, se nadaju da će taj period brzo proći i da će se Vlahović brzo vratiti u prepoznatljiv ritam igre.

Nije neka velika tajna da je Juventus u problemu i da je pitanje da li će Stara dama stići do trećeg mjesta koje bi ih odvelo u nokaut fazu Lige Evrope. Juventus poslije pet kola ima samo tri boda, koliko i Makabi iz Haife. Uz bitan dodatak, Izraelci imaju bolji međusobni skor, zbog gola u gostima, u Torinu su izgubili sa 3:1, u Haifi slavili sa 2:0. U posljednjoj rundi Juventus će ugostiti PSŽ, dok će Makabi dočekati Benfiku.

Mundijal počinje 20. novembra, a Orlovi će na teren prvi put izaći 24. kada će snage odmjeriti sa selekcijom Brazila, piše Sportal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana