Spajić i Mitrović: Jake provjere, da prikažemo dobar fudbal

Tanjug
Foto: sportklub

STARA PAZOVA - Fudbaleri Srbije Uroš Spajić i Stefan Mitrović istakli su da nacionalni tim očekuju dve dobre provjere protiv Mađarske i Danske.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija danas su se okupili prvi put poslije pobjede protiv Portugala i plasmana na Svjetsko prvenstvo u novembru 2021. godine.

Srbija 24. marta gostuje Mađarskoj u Budimpešti, a pet dana kasnije Danskoj u Kopenhagenu, što će biti prve priprema pred Mundijal u Kataru.

"Nisam nešto naročito upoznati, uzivali smo u trenutku, proslavili smo ono što samo napravili u Portugalu. Vodio bih se onim što zahteva naš selektor, a to je da se bavimo više nama. Dva jaka protivnika, dve dobre provere za nas. Idemo da pokažemo dobar fudbal kao i do sada i da damo svoj maksimu", rekao je Spajić na konferenciji za medije.

Mitrović istice da Srbija treba da nastavi sa dobrim partijama koje je prikazala tokom kvalifikacija za SP.

"Relativno skoro smo igrali u Ligi nacija protiv Mađarske. Znamo njihove kvalitete. Duži period imaju sistem, rastu iz godine u godinu. Treba da negujemo lep stil igre. I protiv Danske i Mađarske nas očekuju izuzetne provere. Ali treba da gledamo sebe, da nastavimo da negujemo naš stil i lep fudbal. Da uživamo u igri i da napravimo dobre rezultate", poručio je Mitrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana