Slo­ga ima pr­vi meč, Ri­stić no­vi bek

D.D.
Slo­ga ima pr­vi meč, Ri­stić no­vi bek

DO­BOJ - Ru­ko­met­ni klub Slo­ga kom­ple­ti­rao je igrač­ki ka­dar. Re­do­ve do­boj­skog klu­ba je po­ja­čao bek Mi­haj­lo Ri­stić. Po­me­nu­ti ru­ko­me­taš igra na po­zi­ci­ji sred­njeg be­ka, a pro­šle se­zo­ne je na­stu­pao za Ru­dar Ko­sto­lac.

Pro­šle se­zo­ne od­i­grao je 25 me­če­va, a pri­je Ru­da­ra no­sio je dres su­bo­tič­kog Spar­ta­ka. Pri­je nje­ga do­boj­ski klub su po­ja­ča­li kri­lo Jo­van To­do­ro­vić i bek Ma­rio Ću­lum.

- Do­vo­đe­njem Ri­sti­ća kom­ple­ti­ra­li smo eki­pu s ko­jom će­mo da od­ra­di­mo pri­pre­me pa će­mo da vi­di­mo na­še mo­guć­no­sti. Do­ve­li smo mla­de igra­če želj­ne do­ka­zi­va­nja ta­ko da nam sli­je­di uigra­va­nje eki­pe. Na­da­mo se da će­mo usko­ro sa­zna­ti i da­tum po­čet­ka li­ge ka­ko bismo mo­gli tem­pi­rati for­mu za start tak­mi­če­nja - is­ta­kao je tre­ner De­jan Va­si­lić.

Do­boj­ski tim od­i­gra­će da­nas i prvi pri­ja­telj­ski meč pro­tiv Če­li­ka iz Ze­ni­ca (19 časova), a za­tim će na­red­ne pro­vje­re ima­ti na TV tur­ni­ru šam­pi­o­na (Mon­pe­lje, Al Ahli i Pe­li­ster).

Nakon toga planirana su dva meča protiv Krivaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana