Sloga i Borac pred revanš Kupa BiH: Kao da je 0:0

Dejan Marić
Sloga i Borac pred revanš Kupa BiH: Kao da je 0:0

DOBOJ - Sloga ili Borac? Koji od dva ljuta rivala će izboriti plasman u polufinale Kupa BiH saznaćemo večeras, nakon što koplja ukrste u Velikoj Brijesnici (18 časova).

Ova bitka zaključiće svojevrsnu trilogiju s obzirom na to su u prethodnih sedam dana igrali već dva puta. Banjalučki rukometaši dobili su prvi Kup duel sa minimalnih 28:27, potom su dva tima podijelila premijerligaške bodove (25:25), a sada je vrijeme da opet podijele megdan. Predstavnici oba sastava su složna da kreću od nule i da jedan pogodak razlike iz prvog meča nije nikakva prednost.

- Odigrali smo tek jedno poluvrijeme, sad slijedi drugo. "Minus" od jednog gola u suštini ne predstavlja ništa. Dobro smo se pripremili, odlično se poznajemo i, ako ponovimo igru iz Banjaluke, a tu prije svega mislim na odbranu, možemo proći dalje - optimista je Slogin Bojan Tulendić.

Slično razmišlja i Borčev Vlado Draganić, koji tvrdi da je pristup meču važniji od zalihe golova:

- Ni "plus deset" nam ne bi mnogo značilo ako u utakmicu ne uđemo sa 100 odsto snage. Nismo zadovoljni igrom iz prva dva susreta, nismo to bili pracvi mi. Odlučni smo u želji da popravimo utisak i prođemo dalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana