Slobodin Argentinac optimista pred Rudar: Produžiti niz pobjeda

G.S.
Slobodin Argentinac optimista pred Rudar: Produžiti niz pobjeda

NOVI GRAD - U Prvoj ligi Republike Srpske na programu su mečevi 14. kola, a derbi se igra u subotu u Novom Gradu, gdje Sloboda dočekuje Rudar Prijedor.

Biće to repriza susreta šesnaestine finala Kupa Srpske gdje su Prijedorčani kao gosti slavili na “Mlakvama” sa 4:1. Ovaj put iz redova domaćina poručuju da će ishod biti drugačiji. Argentinac Huan Hoze Fontemaki vjeruje u nastavak trijumfalnog niza u prvenstvu.

- Imamo velika očekivanja pred subotnju utakmicu. Biće težak meč, jer Rudar ima dobre igrače koji sigurno žele još jednu pobjedu na našem terenu. Raspoloženi smo, motivisani i moramo da iskoristimo pobjednički prvenstveni niz i da ga produžimo kako bi se zadržali u vrhu tabele i nastavili borbu za naš cilj, a to je Premijer liga. Želimo pokazati da je poraz u Kupu Srpske bio samo loš dan - rekao je Fontemaki.

U ostalim susretima 14. kola sastaju se: subota 14.30 časova: Slavija - Zvijezda 09, Podrinje - Sloboda (MG), Kozara - Ljubić, Krupa - Radnik, Laktaši - Famos , Tekstilac - Sutjeska; nedjelja  14.30 časova: Alfa Modriča - Željezničar ST, Omarska - Drina (Z).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana