Slobodan Crnadak - Nisam namjerno udario sudiju

Brane Radulović
Slobodan Crnadak - Nisam namjerno udario sudiju

MILOSAVCI - Dugogodišnji kormilar Župe Superpetrol Slobodan Crnadak poslije nedjeljnog incidenta na utakmici sa Krajinom u Banjaluci najavljuje definitivno povlačenje iz fudbala.

- Stavljaju me neki na stub srama, ali naglašavam da sam se slučajno sudario sa sudijom Miodragom Pupčevićem iz Šamca. Utrčao sam na teren da smirujem moje igrače, koji su burno reagovali na odluku arbitra da dosudi jedanaesterac za protivničku ekipu, ali je došlo do nenamjernog kontakta sa Pupčevićem, koji je pao kao pokošen -  naglasio je šef stručnog štaba Župe Superpetrol Slobodan Crnadak.

U rukovodstvu drugoligaša iz Milosavaca nisu još zvanično reagovali, ali se nadaju da će se pronaći najrazumnije rješenje za ovaj slučaj.

- Fudbalu sam posvetio svoj život, ali sam odlučio da dignem ruke od ovog sporta. Župa mi je u srcu, sa klubom sam mnogo toga lijepog doživio, bilo je i nepravdi, ali sada odlazim, bez obzira na to kako će zvanični organi protumačiti povode za prekid utakmice protiv Krajine, odnosno kakve će biti posljedice dešavanja u 90. minutu - naglasio je ovaj stručnjak.

Pod utiskom nedjeljnog incidenta u redovima Župe Superpetrol nastoje da "spuste loptu na zemlju", odnosno da spremno dočekaju subotnji, oproštajni jesenji nastup protiv rivala Ravni iz Međeđe.

Dragiša Savić 

Predsjednik Župe Superpetrol Dragiša Savić izražava žaljenje zbog događanja na ovom meču.

- Mi ćemo se, kao klub, zvanično izviniti akterima utakmice, arbitru i našim navijačima jer se dogodilo nešto što nije u skladu sa našim shvatanjem sporta. Znam da je treneru Crnatku najteže, svjesni smo i njegovih ranijih velikih zasluga, ali to nikome, pa ni njemu, ne daje za pravo da iskače izvan sportskih okvira, naravno, ukoliko se utvrdi da je kriv za prekid utakmice - rekao je Savić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana