Slavija žrtva sudijske nepravde

G.S.
Slavija žrtva sudijske nepravde

BANjALUKA - Bokseri Slavije potvrdili su u posljednjem kolu regionalne lige u Somboru treće mjesto sa kojeg odlaze u plej-of.

Ipak, u banjalučkom klubu imaju mnogo zamjerki na suđenje. Igor Savičić, sportski direktor, smatra da je Slavija oštećena te da se sve radi kako se Banjalučani ne bi umiješali u borbu za titulu. Inače domaćin finala biće Novi Pazar, koji je bio prvoplasirani nakon ligaškog dijela.

- Iako su naši bokseri bili odlični, uskraćeno im je pravo da pobijede. Oštećeni su Leo Cvitanović, Alen Rahimić i Ivan Blažević. Sudije su pokušale da urade sve kako bi naš klub pao na četvrtu poziciju, ali im to nije uspjelo. Simptomatično je to da je rukovodstvo lige zakazalo završni turnir za 24. i 25. jun, kad naši bokseri nastupaju na Evropskim igrama. Ne možemo da se otmemo utisku da se to ciljano radi kako bi Slavija, koja se pokazala kao najprijatnije iznenađenje, oslabi i kako se ne bi borila za titulu . Mi poručujemo svima da dolazimo s podignutim gardom i spremni da se borimo za šampionsku titulu. Na to nas obavezuje ime našeg slavnog kluba i svi šampioni koji nikada nisu ustuknuli pred preprekama na koje su nailazili - poručio je Savičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana