Sinđelić dominirao na prvenstvu Srpske

D. D.
Sinđelić dominirao na prvenstvu Srpske

BANjALUKA - Karate klub Sinđelić nastavio je dominaciju na prvenstvima Republike Srpske. Na seniorskom prvenstvu, koje je održano u Modriči proteklog vikenda, osvojio je prvo mjesto sa 35 bodova ispred Nitena (Gradiška) koji je imao 14, te Energije sa 13 poena.

Sinđelić je bio najbolji u konkurenciji 14 klubova i 70 takmičara. Banjalučani su osvojili ukupno 21 medalju od toga je bilo sedam zlatnih, pet srebrnih i četiri bronzane medalje. Pored toga bili su ekipni šampioni Srpske u borbama u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i drugi u katama. Svi ovi rezultati donijeli su im ubjedljivo prvo mjesto u Republici Srpskoj što je za klub i te­ kako značajno.

- Još jednom smo pokazali da smo najbolji klub u Republici Srpskoj i nastavili smo dominaciju. Veoma je teško zadržati takmičare u seniorskoj konkurenciji. Bili smo ne samo najmasovniji već i najuspješniji klub u Republici Srpskoj, što je potvrda našeg dobrog rada i ulaganja u takmičare. Pred nama su već nova iskušenja. Narednog vikenda nas očekuje prvenstvo BiH gdje želimo da nastavimo sa kvalitetnim rezultatima - istakao je Miroljub Kremenović. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana