Senzacija u Srbiji: Novi Pazar od zone ispadanja do prvog mjesta Superlige

Srpska Info
Foto: Printscreen

Sedma pobjeda zaredom dovoljna je da ekipa Vladimira Gaćinovića zasjedne na prvo mjestu Superlige.

Ni Zvezda, ni Partizan, ni Vojvodina, ni TSC. Niko nije uspio da osvoji više bodova do sada od Novog Pazara koji je hit nacionalnog prvenstva. Poslije gostovanja Radničkog iz Kragujevca koje je tim Vladimira Gaćinovića uspješno prebrodio trijumfom od 3:1, poslije dužeg vremena je neko zasjeo na prvo mjesto Superlige, a da to nisu “vječiti rivali”.

Vrlo zanimljiv meč gledali smo u srcu Šumadije. Igralo se na gol više, onako kako mnogi i žele da vide na superligaškim terenima, a prvi gol pao je u 15. minutu poslije jedanaesterca. Tada je Novi Pazar zapravo dobio “dva u jedan” – Ivanović, fudbaler Radničkog koji je skrivio najstrožu kaznu dobio je crveni karton, a onda je sa “kreča” bio precizan Islamović.

Nije se predavao Radnički, želio je da pokaže trenutno jednoj od najboljih ekipa u Srbiji (ako gledamo rezultate) da nije tako lako “srušiti” Čika Daču, pa je tako stigla i nagrada u vidu pogotka, ponovo sa penala, a ovoga puta je iskusni Nemanja Tomić bio strijelac.

Drugo poluvrijeme je bilo znatno zanimljivije. Prije svega što je Gaćinović uvođenjem sa klupe Nenada Gavrića i Slobodan Stanojlovića dobio mnogo u samom napadu. I nije im mnogo trebalo da zablistaju. Bivši igrač Zvezde je poslije sjajno oduzete lopte iz 57. minutu na savršen način spojio sa golom asistencijom po zemlji nekadašnjeg đaka Partizana koji je sa nekoliko metara pogodio mrežu. Treba naglasiti i da je ovaj dvojac upravo prošle nedjelje stigao u tim iz Pazara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana