Savićević čestitao fudbalerima Srbije plasman na Mundijal

Srna
Savićević čestitao fudbalerima Srbije plasman na Mundijal

PODGORICA - Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore /FSCG/ Dejan Savićević pohvalio je igru fudbalera Srbije u utakmici sa Portugalijom i čestitao im plasman na Svjetskoo prvenstvo u Kataru.

"Priznajem, nisam očekivao, zaista sam prijatno iznenađen pobjedom Srbije. Plašio sam se onoga što se desilo u drugom minutu, strahovao od tih nekih stvari, ne mislim na vjetar… Bez ikakvog uvijanja, postojao je faul nad Gudeljom kod gola Portugalije, ne znam zašto sudija nije gledao snimak? Srbija se i pored toga digla, odigrala fajterski. Samopouzdanje, želja, htjenje. Super, čestitam", rekao je Savićević novinarima.

Savićević je poslao poruku nekadašnjem saigraču iz "Crvene zvezde" i reprezentacije Jugoslavije Draganu Stojkoviću i čestitao mu uspješan ciklus na klupi Srbije.

"Valjda se odmorio od silnih poziva sa svih strana, pa ću obaviti s njim i telefonski razgovor. Čovjek je unio prijeko potrebnu energiju u državni tim, uozbiljio čitav ambijent, nema više onoga: žJa ću da igram, ja neću da igram za reprezentacijuž. Odzvonilo je takvim pojavama, Srbija se utegla. Kad vidim toliko kvalitetnih momaka, svaka im čast", naveo je Savićević šta je "orlovima" donio čovjek sa kojim je u jednom periodu zajedno vodio glavnu riječ u Fudbalskom savezu Jugoslavije.

Savićević je bio selektor, a Piksi predsjednik Fudbalskog saveza Jugoslavije, kasnije Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana