Rukometni savez Republike Srpske: Umičević pomaže klubove

Milan Zubović
Rukometni savez Republike Srpske: Umičević pomaže klubove

Predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske Mairnko Umičeivć nastavio je sa pružanjem pomoći klubovima. Ovog puta je za sve klubove oz Republike Srpske obezbijedio po dvije lopte i dvije kutije ljepila (maza) koje će svako dobro doći klubovima. Klubovi koji djeluju u okviru Regionalnog saveza Banjaluka danas su preuzeli svoje poklone, dok će ostalim biti proslijeđeno putem pošte.

Klubovi koji u sistemu takmičenja imaju dvije ekipe, kao pšto su: Borac m:tel, ŽRK Borac, ORK BL, Višegrad HED i Sloga Doboj dobiće po četiri lopte i četiri kutije neophodnog ljepila. 

- Prije svega želim da napomenem da smo mi jedan od rijetkih saveza koji nije uveo kotizaciju za takmičenje. Sada smo odlučili da dodatno pomognemo naše klubove sa loptama i sa ljepilom, jer znamo da se nalaze u nezavidnoj situaicji i sigurno da im je svaka pomoć dobrodošla. Moram istaći da smo kupili nekih 50 lopti za mini-rukomet i da imamo u planu da kupimo još 50 – izjavio je Marinko Umičević.

Prvi čovjek saveza još je napomenuo da će završni turnir Omladinske lige Republike Srpske u svim kategorijama biti održan na jednom mjestu 

- Mi veliku pažnju posvjećujemo mladima i uvijek ističem da sam sa te strane i te kako zadovoljan, jer impozantan broj ekipa učestvuje u takmičenju. Naredne godine sve završnice biće odigrane u Banjalucu gdje imamo na raspolaganju dvije dvorane kao i otvoreni teren koji se nalazi pored našeg saveza – dodao je Marinko Umičević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana