Rukometaši Leotara igraju posljednji meč na svom terenu u ovoj godini

G.S.
Rukometaši Leotara igraju posljednji meč na svom terenu u ovoj godini

TREBINjE - Rukometaši Leotara će se od domaćih navijača za ovu godinu oprostiti u subotu, kada je na programu derbi meč protiv Vogošće. Njihov rival je trenutno na trećoj poziciji sa 14 bodova i utakmicom manje.

Svoj kvalitet pokazali su i u evropskim nastupima tako da Trebinjce očekuje meč u kojem žele da ostanu pri vrhu takmičenja.

- Igramo posljednju utakmicu u ovoj godini pred našim navijačima i želimo da se od njih oprostimo na najljepši način. Dolazi nam ekipa Vogošće, koja je veoma iskusna i motivisana ekipa koja se bori za vrh. Zato nas očekuje veoma težak posao. Imali smo vremena da se odmorimo i pripremimo. Siguran sam da će svako od nas dati maksimum da ostvarimo pobjedu i na taj način krunišemo sjajnu godinu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da nam pomognu da to i ostvarimo, da budu naš osmi igrač, a mi ćemo im se odužiti dobrom partijom - rekao je golman Miloš Knežević.

Uprava Leotara je za ovaj meč u subotu spremila i nagradnu igru za publiku kako bi se najvjernijim navijačima odužila za podršku tokom godine. Meč je od 17 časova. Ipak za rukometaše ovo neće biti kraj polusezone, jer imaju još gostovanje u Nevesinju u prvenstvu BiH kao i Svesrpski kup u Lazarevcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana