Rukometaš Dario Đenadija pojačanje dobojskog kluba: Sloga prilika za dokazivanje

G.S.
Rukometaš Dario Đenadija pojačanje dobojskog kluba: Sloga prilika za dokazivanje

DOBOJ - Jedan od najperspektivnijih rukometaša u Republici Srpskoj Dario Đenadija karijeru će nastaviti u dobojskoj Slogi. Mladi rukometaš je potpisao ugovor i za njega će naredna sezona biti puna dokazivanja u elitnom rangu.

Đenadija je do sada nastupao u Prvoj ligi Republike Srpske, a sad će imati veliki izazov. Mladi bek je skrenuo pažnju na sebe kvalitetnim partijama u dresu Kozare iz Kozarske Dubice u Prvoj ligi Republike Srpske, a sada će imati dodatni izazov - nastup u elitnom rangu takmičenja.

Lijevi bek ističe da se nije puno dvoumio u bezi sa nastavkom karijere, posebno jer je Sloga bila najkonkretnija.

- Za mene će naredna sezona biti veliki izazov. Prelazim u kvalitetnije takmičenje i sigurno je da će mi puno značiti za dalji igrački razvoj. Imaću priliku da igram jaču ligu, da imam kvalitetnije mečeve i protivnike i da pokušam da se nametnem i u toj konkurenciji - istakao je Đenadija.

Mladi rukometaš će u Doboju nastaviti i školovanje, a ističe da se odlučio za Slogu zbog davanja šanse mladim igračima.

- Sloga ima kvalitetan trenerski kadar, prošle sezone su dali šansu mladim rukometašima i tu vidim i svoju šansu. Prošle sezone su afirmisali i nekoliko mladih igrača, imaju ekipu koja je spoj mladosti i iskustva, što mi uz dobar rad na treninzima garantuje napredak. Ja treba da se dokažem na treninzima i izborim za svoje mjesto, tako da vjerujem da ću opravdati očekivanja u novom timu. Sigurno je da ću dati sve od sebe da budem još bolji - poručio je Đenadija.

Lijevi bek ističe da poznaje neke od igrača sa kojima će sarađivati naredne sezone.

- Poznajem neke od saigrača, igrali smo jedni protiv drugih, tako da znam šta me očekuje. Ne sumnjam da ću se brzo uklopiti u ekipu i da ćemo pokušati da i u novoj sezoni napravimo dobre rezultate - poručio je mladi bek.

Prije turnira dva meča

Dobojska Sloga će prije 54. TV turnira šampiona odigrati dva kontrolna meča. Ekipa trenera Dejana Vasilića igraće protiv Maglaja, kojeg je preuzeo upravo bivši trener Sloge Miljan Stanić, dok se traži drugi rival. Nakon toga slijede mečevi na TV turniru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana