Ronaldo podigao pripreme na novi nivo kupovinom najsavremenije komore s kisikom

GS
Foto: Arhiva/Tanjug

Fudbaler Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo (36) je poznat po svom zapanjujućem nivou fizičke kondicije i radnih navika, a sada je u tu svrhu odlučio otići i korak dalje.

The Sun izvještava da je kupio i u svom domu instalirao najsavremeniju komoru s kisikom, koju je teško pronaći u Velikoj Britaniji, a sve kako bi mu pomogla da održi i popravi svoju fizičku spremu.

Investicija je navodno vrijedna oko 15.000 funti, a sprava omogućuje Ronaldu da udahne čist vazduh direktno u krvnu plazmu u udobnosti vlastitog doma, pomažući mu u oporavku nakon napornih utakmica, dok je još ranije preselio komoru za krioterapiju iz Torina u Mančester, prenosi Klix.ba

Komora za krioterapiju dizajnirana je za podsticanje oporavka mišića. Dizajnirana je tako da se temperatura može spustiti i do minus 200 stepeni kako bi pomogla u oporavku mišića uzrokovanih traumom i fizičkim naporom.

Podsjetimo, Kristijano Ronaldo se krajem ljeta vratio na Old Trafford iz Juventusa u kojem je igrao tri sezone.

Ronaldo je s Mančester Junajtedom potpisao ugovor do 2023. godine, a Crveni đavoli su ga platili 15 miliona evra, uz osam miliona evra kroz bonuse. Ove sezone je odigrao 20 utakmica u svim takmičenjima i postigao je 14 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana