Roj Kin hvali bivši klub: Ovo je velika pobjeda Ten Haga

Tanjug
Foto: Tanjug

MANČESTER- Bivši fudbaler Mančester junajteda Roj Kin izjavio je da je menadžer kluba sa "Old traforda" Erik ten Hag najzaslužniji za trijumf protiv Liverpula u trećem kolu Premijer lige, prenose britanski mediji.

Mančester junajted je u prva dva kola Premijer lige poražen od Brajtona (1:2) i Brentforda (0:4). "Crveni đavoli" su sinoć na svom terenu trijumfovali nad Liverpulom 2:1 i ostvarili prvu pobjedu u novoj sezoni u engleskom prvenstvu.

"Ovo je velika pobjeda Ten Haga. On je napravio nekoliko velikih poteza prije meča. Ostavio je zvijezde (Kristijana Ronalda) na klupi, a zatim je sjajnom pobjedom u velikom derbiju pridobio igrače, ali je i podigao atmosferu u cijelom klubu", rekao je Kin, koji je igrao za Mančester junajted od 1993. do 2005. godine.

On je istakao da Mančester junajted mora da nastavi sa dobrim igrama u nastavku sezone.

"Svi će da lete na narednom treningu Junajteda, a biće sjajan štimung u kantini. Ova pobjeda je donijela Junajtedu već zaboravljenu energiju i "filgud" faktor koga toliko dugo nije bilo. Ovo je ogroman trijumf, ali to mora da se ponovi za nekoliko dana protiv Sautemptona", dodao je slavni irski fudbaler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana