RK Mladost jesenji dio završila na drugom mjestu

G.S.
RK Mladost jesenji dio završila na drugom mjestu

BANjALUKA - Rukometni klub Mladost je jesenji dio sezone u prvenstvu Republike Srpske završio na drugom mjestu. Banjalučani su ostvarili osam pobjeda uz jedan remi i poraz.

Trenutno su na dva boda zaostatka iza jesenjeg šampiona Višegrada koji je upravo i nanio jedini poraz banjalučkom timu. U aktuelnom šampionu su zadovoljni napravljenim, mada ističu da se uvijek može bolje. Trener Danijel Božić zna na čemu treba da se radi u pauzi.

- Polusezonom, koja je iza nas, možemo da budemo zadovoljni. Svjestan sam bio na početku, kad sam prihvatio ulogu trenera, da će jako teško biti motivisati momke da ponove uspjeh od prošle godine. Kao trener i čovjek nikada ne mogu biti u potpunosti zadovoljan prikazanim, ali mi je drago što je ekipa pokazala karakter, održala atmosferu i nastavila tamo gdje smo stali u maju bez obzira na to što smo na drugom mjestu. Svi znamo kuda su usmjerene misli uprave u tom klubu i da je ove godine nekoliko klubova započelo takmičenje sa najvišim ambicijama. Moja ekipa je još u procesu privikavanja na novi sistem rada, a i na igrače koji su došli na početku. Smatram da ćemo u drugom dijelu, ukoliko nas zdravlje posluži, biti na još višem, prije svega fizičkom, a onda i tehničko-taktičkom nivou, što će sigurno biti jedan od ključnih faktora u borbi za vrh tabele - istakao je Božić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana