RK Derventa cilja šampionsku titulu

Milan Zubović
RK Derventa cilja šampionsku titulu

DERVENTA - Rukometni klub Derventa započeo je prirpeme za novu prvoligašku sezonu u kojoj je zacrtao najviše ambicije, šampionsku titulu Republike Srpske.

Predsjednik kluba Radovan Pazurević, poručio je igračima da je Derventa organizovan klub, a ove sezona ambicije su da bude prvak.

- To je naša želja i cilj, a šta poslije toga i kako, nije vrijeme sada.

Nećemo tugovati ako to ne bude tako, biće prvak neko bolji onda, ali trčimo i igramo i borimo se za prvo mjesto - rekao je Pazurević, te dodao da je Derventa sredina otvorena za sve.

- Derventa je grad rukometa uvijek bio i branite boje jednog brenda grada i kluba, koji je dao velika ima u rukometu u onoj državi - podsjetio je Pazurević.

Predsjednik Upravnog odbora kluba Slaven Šmulja pozdravio je sve igrače i izrazio zadovoljstvo što je igrački kadar sastavljen od iskustva i mladosti.

- Imamo jedan bogat igrački kadar i siguran sam da uz rad i zalaganje možemo biti prvaci.

Idemo da igramo i borimo se, pa dokle stignemo. Sigurno je da će Derventa biti neosvojiva tvrđava za sve ekipe - poručio je Šmulja.

Zadovoljstvo odličnim timom koji će imati na raspologanju nije krio ni trener Milorad Bjelošević, te je zahvalio Upravi na odlično odrađenom poslu tokom ljetne pauze.

Prozivci Bjeloševića odazvali su se Zvjezdan Sibinčić, Goran Zemunović, Davor Živanić, Darko Pećić, Nemanja Pejaković, Nenad Knežević, Milenko Kojić, Leonardo Nikolić, Luka Mikerević, te golmani Milan Drinić, Srđan Tolimir i Sergej Đukić. Na prvoj prozivici bila su i četiri nova igrača Saša Šatara, Miloš Maksimović, Sergej Krstajić i golman Lazar Bera, te dva povratnika u tim Miki Denić i Danijel Pejić.

Opravdano su odsutni bili Dražen Milinković, Alen Savić, Alen Ramadnović, omladinci Kosić, Pejaković, Beganović, dok će se ekipi kasnije priključiti u toku sezone Dejan Stanković, Andrej Dragičević i Radovan Škrga.

Prozivici je prisustvovao i predsjednik Skupštine kluba Bogdan Popović, te članovi Upravnog odbora Slaven Đekić i Danijel Nujić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana