Reprezentativac Srbije na listi novogodišnjih želja Mančester junajteda

The Sun
Foto: ManUnited

Mančester junajted je izgubio bitku sa Liverpulom za potpis fudbalera Kodija Gakpa, a mediji na Ostrvu su objavili listu novogodišnjih želja menadžera "crvenih đavola" Erika ten Haga na kojoj je između ostalog reprezentativac Srbije i član Juventusa Dušan Vlahović.

 

 

"The Sun" je objavio listu fudbalera koje će Junajted pokušati da dovede nakon što je posao oko Gakpa propao.

Između ostalog na listi pojačanja je 22-godišnji Vlahović. Pomenuti medij navodi da Junajted mora da angažuje napadača koji bi morao da bude efikasiji od Markusa Rašforda i Entoni Martiala. Dodaje se da je Vlahović sigurno jedan od onih koji bi to mogao da ispuni. On je prošlo ljeto prešao iz Fiorentine u Juventus sa 70 miliona funti i sigurno je da bi Englezi morali dobro da razbiju kasu ukoliko žele da ga angažuju. Igranje u Premijer ligi bi svakako mogao da bude dobar mamac za mladog napadača.

Pored Vlahovića na listi želja se nalaze Gonzalo Ramos napadač Benfike, Žoao Feliks iz Atletiko Madrida, te zvijezda Borusije Dortmund Jusufa Mukoko i Memfis Depaj iz Barselone. Dodajmo i to da je Depaj već igrao za Junajted, ali se nije pokazao u prvom mandatu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana