Rekordan broj mladih rukometaša na kampu Jahorina

G.S.
Rekordan broj mladih rukometaša na kampu Jahorina

JAHORINA – U organizaciji Rukometnog kluba "Bijeljina" počeo je  osmi kamp Jahorina 2024.

Prvim treningom u dvorani Peki u Palama počeo je rukometni kamp koji će trajati od 29. juna do 5. jula 2024. godine. 150 dječaka i djevojčica iz BIH, Srbije i Hrvatske narednih dana usvajaće znanja iz ovog sporta pod nadzorom eminentnih trenera.

Direktor Rukometnog kampa "Jahorina 2024" Obrenko Miljković rekao je Srni da osam godina dolaze na Jahorinu što dovoljno govoro o uslovima koje ova planina i opština Pale imaju i pružaju.

-Kamp je svake godine sve brojniji i kvalitetniji. Nastojimo da dovedemo zaista stručan kadar i svi su treneri koji su istaknuti stručnjaci, bivši reprezentativci koji će sigurno prenijeti djeci svoja znanja, kaže Miljković.

Mladi rukometaši smješteni su na Jahorini a treninge će imati u dvorani Peki i sali Osnovne škole Srbija. Osim sportskog dijela, učesnici kampa imaće priliku upoznati prirodne ljepote Jahorine i kroz druženje stvarati nova poznanstva i prijateljstva.

Sa mladim rukometašima će raditi 15 trenera iz Srbije, Hrvatske i BiH i to: selektor pionirske reprezentacije Srbije, Aleksandar Savić (Bačka Palanka), selektor kadetske reprezentacije Republike Srpske, Nemanja Dmitrović (K. Dubica), Renato Čović (Opuzen), Bogdan Rankić (Bijeljina), Marta Mosurović (Valjevo), Srefan Ćurčić (Beograd), Obrenko Miljković (Bijeljina), Saša Kovačević (Gradiška), Bakir Buljugija (Tuzla), Sredo Vidaković (Zvornik),Ljubiša Ristić (Doboj), Salih Pala (Derventa), Nikola Jocić (Beograd), Dragan Gajić (Kozarska Dubica ), Fatmir Sarajlić (Gradačac).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana