Radnik pružio sjajan otpor Olimpijakosu

Darko Dragičević
Radnik pružio sjajan otpor Olimpijakosu

BEOGRAD - Odbojkaši Radnika su odigrali sjajan meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona , ali su na kraju ipak poraženi od grčkog šampiona Olimpijakosa.

Bijeljinski tim je pružio sjajan otpor grčkom timu i uspio je da ga namuči u Beogradu, te uzme set. Kao i protiv Partizana, Radnik je u duel ušao sa previše respekta prema rivalu.

Olimpijakos je zato dobio prvi set sa 25:10. Ipak, to nije obeshrabrilo odbojkaše iz Bijeljine koji su zaigrali puno odgovornije pa su u drugom setu pružili jak otpor ali je rival ipak poveo sa 2:0(25:18)

Sjajna borbenost je nagrađena u trećem setu. Radnik je odigrao veoma dobro i pokazao je zašto se nalazi u kvalifikacijama. Uspio je da uzme set i dobije ovaj period sa 25:18.

Velika borba je nastavljena i u četvrtom setu. Šampion BiH se odlično držao ali u finišu je presudio kvalitet i iskustvo Olimpijakosa koji je priveo meč kraju sa 25:21.

U pobjedničkom timu najefikasniji je bio Alen Pajenk sa 14, dok je Nikos Zupani osvojio poen manje. Kod Radnika Nemanja Jelić je imao 16, a Miloš Popović 13 poena

Partizan i Olimpijakos igraće sutra za prvo mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana