"Puno nam je srce" Trebinjci presrećni zbog istorijskog uspjeha

Darko Dragičević
"Puno nam je srce" Trebinjci presrećni zbog istorijskog uspjeha

DOMBELE - Premijera u evropskim kupovima ukrašena je sa dvije pobjede. Ljepši početak evropske priče rukometaši Leotara nisu mogli ni da zamisle. Trebinjci su slavili u oba meča protiv šampiona Letonije Tenaks Dombelea.

U revanšu su Hercegovci pokazali da su u ovom momentu puno bolji klub i većim dijelom meča su imali sigurnu prednost. Ovim uspjehom Leotar je izborio plasman u treće kolo i sebi obezbijedio najmanje još jedan spektakl u Trebinju.

Trener Dragiša Koraćević čestitao je igračima i svima u klubu na istorijskom uspjehu.

- Još jedna pobjeda u Evropi, eliminisali smo šampiona Letonije nakon što smo ga savladali na njegovom terenu. Zasluženo smo prošli dalje, u obje utakmice smo bili bolji i to se danas pokazalo. Odigrali smo bolje nego u Trebinju, bili smo strpljiviji u napadu, sigurniji u odbrani i na kraju se to sve isplatilo. Veliki uspjeh za sve nas, za čitav klub i sportsko Trebinje i Hercegovinu. Svima nam je puno srce nakon velike pobjede- srećan je Dragiša Koraćević, trener Leotara.

Trebinjci će sada sa nestrpljenjem čekati žrijeb za treće kolo 24. oktobra kada će saznati rivala u narednoj fazi. Prvi mečevi su na programu 25. i 26. novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana