Prvi polumaraton okupio 350 učesnika iz regiona

Srna
Prvi polumaraton okupio 350 učesnika iz regiona

TREBINjE - Branko Krkalović u muškoj konkurenciji i Snežana Ilić u ženskoj pobjednici su prvog polumaratona „San ran“ koji je danas u Trebinju okupio 350 učesnika iz zemalja regiona.

U muškoj kategoriji u trci na 21 kilometar drugi je bio Luka Čupić, a treći Ivan Vujović, dok je u ženskoj konkurenciji druga kroz cilj prošla Natalija Đurić, a treća Jelena Ilić.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić uručio je nagrade najboljima, te istakao da je današnji polumaraton na ponos Trebinja i cijele regije.

„U Trebinju su danas učesnici iz cijelog regiona. Trebinje je grad sporta za 2025. godinu i pokrenuli smo niz projekata i manifestacija jer je to budućnost za omladinu i grad. Grad će biti na raspolaganju da ova manifestacija postane tradicionalna“, rekao je Ćurić.

Slobodan Gutović, predstavnik organizatora iz Udruženja građana „Sportom do zdravlja“ istakao je da je sve proteklo u najboljem redu.

„Oko 350 trkača iz zemalja regiona učestvovalo je u prvom polumaratonu San ran. Nadam se da će iz Trebinja ponijeti najljepše uspomene“, rekao je Gutović.

Manifestaciju su podržali grad Trebinje i „Elektroprivreda Republike Srpske“, a o bezbjednosti su brinuli pripadnici Policijske uprave Trebinje i volonteri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana