Promocija knjige „Derventski rukomet" autora Bogdana Popovića 17. januara

G.S.
Promocija knjige „Derventski rukomet" autora Bogdana Popovića 17. januara

DERVENTA - Promocija knjige" Derventski rukomet" autora Bogdana Popović, višegodišnjeg sportskog rukometnog radnika, održaće se u utorak 17. januara u prostorijama Centra za kulturu Derventa.

Izdavač knjige je Srpski književni klub „Vihor" Derventa, koji je uz Centar za kulturu i Rukometni klub „Derventa", organizator promocije.

Popović je i autor knjige „70 godina rukometa u Derventi" nakon čega pojavila mu se želja i potreba da se objedini i publikuje i onaj prvi, duži i uspješniji dio istorije , prijeratni, najuspješnijeg sportskog kolektiva u Derventi, rukometnog kluba „ Derventa".

Recenzent Damir Kljajić kaže da rukopis „Derventski rukomet" značajno je i vrijedno pisano djelo, koje govori o nastanku i razvoju ovog ekipnog sporta u gradu na rijeci Ukrini u periodu od sredine 20 vijeka do 2022. godine.

Predsjednik SKK "Vihor „ Derventa Nenad Simić kaže da se radi o veoma značajnom izdanju knjige koja sadrži mnoštvo informacija i fotografija koje je autor sa posebnom pažnjom i ljubavlju skupljao i objedinio u knjigu koja ima čak 670 stranica.

Promocija knjige održaće se u 18 časova, uz autor u predstavljanje knjige učestvovaće recenzent Damir Kljajić, te predstavnici SKK "Vihor" i RK „Derventa".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana