„Procurio“ dokument- Jokić opet MVP?

Srna
Foto: Arhiva

NjUJORK- U javnost je dospio dokument u kome ugledni američki sportski novinari daju svoje glasove za ovogodišnjeg MVP-ja NBA lige /najkorisnijeg igrača/ i na njemu dominira jedno ime – Nikola Jokić.

Jokić, koji ima sjajnu statistiku slovi za prvog favorita, kao i prošle godine, i blizu je da odbrani titulu u žestokoj konkurenciji sa Džoelom Embidom i Janisom Adetokumbom.

Prema dokumentu koji kruži internetom, ugledni novinari uglavnom su forsirali ime Nikole Jokića, jer je nemoguće ostati imun na sve ono što radi iz utakmice u utakmicu, gdje je ponovo na svojim leđima vukao Denver do plej-ofa koji uskoro startuje.

Nekoliko novinara za svoje favorite istaklo je Janisa Adetokumba koji je prošle sezone osvojio NBA prsten sa Milvoki Baksima, dok je i te kako prisutan Kamerunac Džoel Embid, koji je, prema mnogima, i najveći Jokićev rival u trci za MVP titulu.

Denver će na startu plej-ofa odmjeriti snage sa "Golden Stejtom", u čijim redovima je srpski reprezentativac Nemanja Bjelica, dok je prva zijvezda bek Stef Kari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana