Prijem za perspektivne sportiste Srpske

M.Z.
Prijem za perspektivne sportiste Srpske

BANjALUKA - Pomoćnik ministra za sport Republike Srpske Mario Đuran primio je danas deset perspektivnih sportista i sportistu sa invaliditetom, koje resorno ministarstvo nagrađuje svake godine u okviru manifestacije "Izbor deset najboljih sportista Republike Srpske".

Đuran je rekao da su perspektivni sportisti budućnost sporta i svake godine se nagrađuju oni najbolji, saopšteno je iz Ministarstva porodice, omladine i sporta.

"To je dokaz da prepoznajemo talente i da im je značajan ovaj vid podrške, a oni svakako iz godine u godinu uspijevaju da opravdaju naše povjerenje i da nas učine ponosnim osvajajući sportska odličja", istakao je Đuran.

Sportisti su zahvalili resornom ministarstvu za podršku koja je, kako su naglasili, velika motivacija i obaveza za još bolje rezultate u budućnosti.

Nagrađeni sportisti su Marija Jokić /taekvondo/, Sofija Rakić /streljaštvo/, Sergej Trbojević /plivanje/, Matej Mučibabić /kik boks/, Filip Marinković /džiu džicu/, Andrej Ačimović /košarka/, Anastasija Ignjatić /tenis/, Aljoša Travar /kajak/, Luka Jovanović /karate/, Lazar Ždrale /džudo/ i Milomir Vukotić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana