Premijer liga BiH za dame: Borac u Živinicama

D. K.
Premijer liga BiH za dame: Borac u Živinicama

BANjALUKA - Nakon pauze u drugom kolu zbog obaveza ekipe SFK 2000 u kvalifikacijama za Ligu šampiona, fudbalerke Borca u subotu od 17 časova, u meču treće runde ženske Premijer lige BiH, gostuju u Živinicama kod sastava ŽFK Fortuna.

Izabranice Zorana Dimitrića odigrale su do sada samo jedan prvenstveni duel i to u prvom kolu protiv brčanske Lokomotive, koju su dobile 2:0. Želja svih u stručnom štabu i u ekipi Borca je nova pobjeda u šampionatu. 

- Očekuje nas sigurno teška utakmica, ali i težak teren. Stvarno nije alibi, ali travnata podloga u Živinicama uopšte nije u najboljem stanju. Nadam se da neće biti kiše. Atmosfera u ekipi je odlična. Cilj nam je borba za opstanak. Dobro smo krenuli i nadam se da ćemo tako i nastaviti.  Idemo tamo da se nadigravamo, svaki meč nam je kao finale i nadamo se pozitivnom rezultatu, a to je sve osim poraza - rekao je Dimitrić.

Trener Banjalučanki nema kadrovskih problema pred duel sa Fortunom. Na golu “crveno-plavih” dama biće Jovana Vasić. Ona dobro poznaje rivala i ne manjka joj optimizma pred subotnju utakmicu.

- Idemo u Živinice rasterećeno. Znamo ko nam je rival. Respektujemo ih, ali ne idemo tamo sa bijelom zastavicom. Moje saigračice i ja smo željni utakmica i pobjeda. Ukoliko ponovimo ono što radimo na treninzima i damo svoj maksimum, mislim da pozitivan rezultat neće doći u pitanje - rekla je Vasićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana