Pred Leotarom mečevi odluke

D. D.
Pred Leotarom mečevi odluke

TREBINjE - Pred rukometašima Leotara su mečevi odluke. Trebinjski klub ima veliku priliku da izbori plasman u evropska takmičenja, a trijumf nad Gradačcem približio je četu trenera Dragiše Koraćevića željenom cilju.

Leotar je trenutno treći sa 39 bodova, ima dva više u odnosu na Slobodu, a četiri u odnosu na Gračanicu. Trebinjci tako zavise samo od svojih rezultata pred finiš sezone.

Dragiša Koraćević preuzeo je ekipu nakon odlaska Darka Tavrića i sada želi da sezonu privede kraju na najbolji način. U narednom kolu sastaju se dvije ekipe koje su trenutno u najboljoj formi. Dobojska Sloga je vezala četiri pobjede, dok je Leotar u seriji od pet pobjeda.

- Imamo svoje ciljeve i planove i blizu smo da ih ostvarimo. Ozbiljno smo shvatili Gradačac u prošlom kolu, pobijedili ih i od početka postavili stvari kako treba. Ništa nije gotovo, naša želja je mjesto koje vodi u Evropu, ali idemo utakmicu po utakmicu. Ne bavimo se kalkulacijama pred finiš sezone, već želimo da oba meča odigramo  što bolje. Prvo smo koncentrisani na Slogu, koja je u sjajnoj seriji rezultata kao i mi, tako da očekujem dobar meč - rekao je Dragiša Koraćević, trener Leotara.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana