Pored Jokića i Marej propušta Maverikse

Srpskainfo
Foto: DenverPost

Novi problemi za Denver Nagetse i Majkla Melouna, pošto je još jedan važan igrač ušao u zdravstveno-bezbjednosne protokole NBA lige.

Nikola Jokić iz tog razloga nije igrao protiv Njujork Niksa i neće ga biti na parketu protiv Dalasa u noći između subote i nedjelje, a sada je stigla informacija da u sastavu neće biti ni Džamala Mareja. On je kao i srpski centar ušao u zdravstveno-bezbjednosne protokole, iz čega se može zaključiti, da je takođe pozitivno testira na virus korona.

Podsjetimo, navijači tima iz Kolorada su posebno osetljivi na informacije o mogućim problemima ovog igrača, pošto je zbog povrede propustio čitavu prošlu sezonu i taman je počeo da polako hvata ritam i priključak.

Sada pauza ne bi trebalo da traje dugo, a kanadski bek ove sezone prosječno bilježi 16,5 poena, 3,9 skokova i 4,5 asistencija po meču.

Utakmica između Nagetsa i Maveriksa igra se u Teksasu od 2.30 po srednjeevropskom vremenu u noći između petka i subote. Kada je stanje na tabeli u pitanju, Dalas je trenutno na učinku 8-6, a Denver na 9-5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana