Podrška Ronaldu iz Mančestera, Real Madrida, Juventusa, Liverpula

GS
Foto: Agencije

Sadašnji i bivši klubovi Kristijana Ronalda kao i ljuti sportski rivali pružili su podršku slavnom Portugalcu u teškom trenutku.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena je juče objavio tragičnu vijest o smrti novorođenog sina. Sadašnji klub Mančester junajted, te bivši klubovi Sporting, Real Madrid i Juventus pružili su mu podršku u ovom teškom trenutku, a to su učinili i ljuti sportski rivali "crvenih đavola" Mančester Siti i Liverpul.

"Tvoj bol je naš bol, Kristijano. Šaljemo ljubav i snagu tebi i porodici u ovom trenutku", napisali su iz Junajteda.

Oglasio se i "kraljevski klub" za koji je Ronaldo igra godinama i gdje je osvojio sve što se moglo osvojiti, a ujedno je postao i najbolji strijelac kluba svih vremena.

"Real Madrid, njegov predsednik i čelnici kluba duboko su ožalošćeni zbog smrti djeteta koje su očekivali naš dragi Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodrigez. Real Madrid djeli bol porodice i želi da im pošalje svu našu toplinu", stoji u saopštenju Reala.

I u Juventusu je Ronaldo ostavio dubok trag i "Stara dama" i njeni navijači nikad neće zaboraviti sjajnog fudbalera

Naše misli i molitve su sa tobom, Georgino i cijelom porodicom u ovom teškom trenutku", napisali su iz Juventusa.

Saučešće njemu i porodici su izrazili saučešće i iz Sitija i Liverpula i tako su još jednom pokazali da je njihovo rivalstvo samo na terenu i da se u teškim trenucima treba držati zajedno, prenose Nezavisne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana