Pobijedio par Beograd – Novi Sad

GS
Pobijedio par Beograd – Novi Sad

Pobjedom para Huzejrović-Muškinja iz Beograda, odnosno Novog Sada, je završen ovogodišnji „Sunrise beach volley toyr 2022“, kome je domaćin bilo Trebinje.

Par Huzejrović-Muškinja u finalu je bio bolji od Janjića i Kisića, odbojkaša iz Ljubinja i Brčkog i pobijedili ih sa 2:0, po setovima 21:19 i 21:11, treće mjesto pripalo je Ljubinjcima Kneževiću i Mitrinoviću koji su sa 2:0 u setovima, odnosno 21:17 i 21:15 pobijedili Šarovića i Lukića, par iz Srbije.

Pobjednicima je pripao veliki pehar i novčana nagrada od 1.500 KM, drugoplasiranim pehar i 600 KM, a trećeplasiranim 300 KM i pehar.

Na ovogodišnji turnir su se prijavile ekipe iz gotovo cijele BiH ali i iz Srbije, Crne Gore i regiona. Najzanimljiviji takmičarski tandem ove godine je bila ekipa koju je činio rusko – ukrajinski par koji je ispao još u subotu, prvog dana turnira, prenose Nezavisne.

Organizator turnira je "Management event box ", na čelu sa direktorom turnira Bojanom Novokmetom, koji je, pojasnivši da se turnir održava i u Bijeljini i Gradišci, istakao da mu je trebinjski turnir na Sportsko rekreacionoj zoni Bregovi naročito drag je ovdje i on sam počinja igrati odbojku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana