Pistorijus saznao da je Riva trudna, pa je ubio?!

Agencije
Pistorijus saznao da je Riva trudna, pa je ubio?!

Pretorija – Prema još uvijek nepotvrđenim glasinama, na osnovu “uvida u policijske bilješke”, paraolimpijaci i učesnik OI2012 u Londonu Oskar Pistorijus je svoju devojku Rivu Stenkamp ubio nakon što je saznao da je trudna, prenose agencije.

Ni policija, ni tužilaštvo, ni porodica Stenkampove niti sam Pistorijus nisu se oglasili povodom ovih navoda, a “servirao” ih je “Nešnal inkvajerer”, ne navodeći više o svom izvoru osim da je “blizak istrazi”.

- Policija vjeruje da je tajnu o trudnoći Riva saopštila svom dečku, a on je potom pobjesnio i, nakon svađe, izrešetao - naveo je ovaj izvor.

Sa jedne strane, iako policija navodi da neće objelodaniti detalje autopsije, vjeruje se da je Pistorijus započeo svađu jer nije želio da tek tako, na početku veze koja je krenula da se odvija u novembru postane tata, a druga verzija glasi - ljubomora.

Naime, policija istražuje i mogućnost da je Stenkampova zatrudnila sa bivšim dečkom, ragbistom Fransoom Hugardom, što je, čak i da nije tačno, u Oskarovoj glavi bio dovoljan motiv da posegne za oružjem i presudi djevojci sa kojom se, navode lokalni tablodi, svađao u posljednje vrijeme jer je sa Fransoom razmenjivala SMS poruke.

Poput dvije porodice, Pistorijusove i Stenkamove, u žalosti je naprasno i sudija koji je slavnog sportistu pustio, uz kauciju, da na slobodi sačeka junsko suđenje.

Dezmond Neir je potvrdio da je njegova bliska rođaka otrovala svoje dvoje djece, 12-godišnjeg i 17-godišnjeg sina, a onda i sebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana