Pešić u gostima kod Piksija

GS
Foto: Tviter

STARA PAZOVA - Predivna scena u srijedu u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Jedan uz drugoga, selektori srpske fudbalske i košarkaške reprezentacije, Dragan Stojković i Svetislav Pešić.

Strateg srpskih košarkaša je zajedno sa sportskim direktorom KSS Draganom Tarlaćem posjetio Kuću fudbala i uvjerio se u kakvim uslovima njihove kolege fudbaleri rade, treniraju i pripremaju se za važne utakmice.

Uvaženi gosti obišli su sve prostorije: pres-salu, svlačionice, spa-centar, teretanu, dvoranu za futsal, konferencijsku salu, VIP prostorije, kafić, restoran i sobe u hotelskom dijelu kompleksa.

- Utisci su mi fenomenalni. Ne znam da li da budem oduševljen ili da vam zavidim zbog svega što sam vidio. Ali, imajući u vidu da je sve ovo urađeno za potrebe sporta i dobrih rezultata naših fudbalskih selekcija, onda moram da budem ponosan. Dugo sam u trenerskom poslu, obišao sam mnoga mjesta i vidio fantastične sportske centre, ali ovo prevazilazi sva moja dosadašnja iskustva. Zaista svi ljudi koji se bave sportom treba da budu ponosni što u Srbiji postoji jedan ovakav kompleks - nije krio oduševljenje Svetislav Pešić potvrdivši da bi jedan sličan centar bio od velike koristi i košarkaškoj reprezentaciji Srbije.

U sjajnoj atmosferi i vedrom raspoloženju tokom susreta velikih prijatelja nisu izostali i prigodni pokloni, prenosi RTRS.

Pešić je uručio Stojkoviću plavi košarkaški dres sa brojem 10, a strateg Orlova je uzvratio sa dresovima fudbalske reprezentacije i prezimenima "Pešić" i "Tarlać".

- Šta bih dao da imam ovakve uslove za rad sa košarkaškom reprezentacijom - rekao je Pešić Stojkoviću na kraju posjete i iskoristio priliku da kolegi iz fudbalskog tima uruči knjigu o svom životnom putu i profesionalnoj karijeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana