Pešić izabrao 24 "orla"

M.Z.
Pešić izabrao 24 "orla"

BEOGRAD - Selektor Srbije Svetislav Pešić je odredio 24 kandidata za nacionalni tim u predstojećem kvalifikacionom prozoru.

Na spisku se nalaze sljedeći igrači: Danilo Anđušić, Aleksa Avramović, Dušan Beslać, Nemanja Dangubić, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Nikola Đurišić, Marko Jagodić Kuridža, Ognjen Jaramaz, Marko Jeremić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Dušan Miletić, Nikola Milutinov, Luka Mitrović, Nemanja Nedović, Marko Pecarski, Filip Petrušev, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Uroš Trifunović i Aleksa Uskoković.

Okupljanje reprezentacije počeće nakon završnih turnira nacionalnih kup takmičenja širom Evrope koja su na rasporedu iduće subote.

Nakon pobjeda protiv Velike Britanije i Turske u novembru Srbija će u februaru igrati posljednja dva kvalifikaciona meča za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će ovog ljeta biti održano u Japanu, Indoneziji i na Filipinima. "Orlovi" će u petak, 24. februara igrati protiv Grčke u Atini, a potom i u ponedjeljak, 27. februara protiv Velike Britanije u Hali "Aleksandar Nikolić".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana