Pešić i Katai: Zaslužena pobjeda, ali ništa još nije gotovo

Tanjug
Pešić i Katai: Zaslužena pobjeda, ali ništa još nije gotovo

BEOGRAD - Sve je lakše posle pobede. Hvala momcima na dobroj borbi, na karakteru koji smo pokazali i smatram da smo zasluženo pobedili, rekao je fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić poslije sinoćnje pobjede protiv Trabzona (2:1).

-Lično imao sam i boljih utakmica u polju, ali sam bio strpljiv i znao da moram da sačekam tu jednu saansu. Znao sam da će doć i kada se to desilo, reagovao sam najbolje što umem. Sjajna akcija mojih saigrača, a ja sam se nasaao na pravom mestu i krunisao je golom - izjavio je Pešić.

Zvezdin centarfor ušao je u golgetersku seriju i nada se da će isto nastaviti i pritiv Monaka u meču odluke.

-Nadam se da ću postići gol i protiv Monaka. Kada ekipa igra dobro, napadaču je sve lakše i ima mnogo više samopouzdanja. Sada se okrećemo Kolubari, ali ne bežimo ni od Evrope. Znali smo da nam ova pobeda donosi mnogo toga, ali ima još da se igra - poručio je Pešić.

Najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar rekao je da su odigrali  sjajnu utakmicu, osvojili nova tri boda i sada stanje na tabeli djeluje bolje.

-Utisak je da smo svi jednaki i da svako sa svakim može da igra - rekao je Katai.

Zvezda će narednog četvrtka u direktnom duelu protiv Monaka odlučivati o prolasku dalje.

-Ništa još uvek nije gotovo, očekuje nas utakmica protiv Monaka u kojoj želimo da ostvarimo dobar rezultat i da prezimimo u Evropi - poručio je Katai, strelac fantastičnog pogotka protiv turskog tima.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana