Panter: Želim na F4 Evrolige sa Partizanom

Tanjug
Foto: Agencije

ATINA- Košarkaš Partizana Amerikanac Kevin Panter izjavio je da sa "crno-bijelima" želi da izbori plasman na završni turnir Evrolige, prenosi grčki sajt Novasports.

Panter je 2021. godine stigao u Partizan, a sa "crno-bijelima" je prošle sezone ostao bez trofeja.

"Krajnji cilj nam je bio plasman u Evroligu i to smo ostvarili. Nova šansa je ispred Partizana i mene, želimo da ostavimo dobar utisak pošto ekipa mnogo sezona nije učestvovala u Evroligi. Ne znam tačno, mislim da je devet sezona Partizan bio bez Evrolige, ali bilo je previše dugo. Što se mene tiče, želim da budemo konkurentni, radimo na pravi način i pokušamo da se izborimo za nešto veliko. Volio bih da obezbjedimo plej-of i plasiramo se na Fajnal-for, kao i da nastavim da budem među najboljim igračima Evrolige", rekao je Panter.

Američki košarkaš boravi u Las Vegasu Kevin gdje prati mečeve NBA Ljetnje lige.

"Najvjerovatnije ću da se vratim u Partizan. NBA je uvijek moj cilj broj jedan, ali srećan sam u Partizanu. Sviđaju mi se izazovi sa kojima ćemo se suočiti naredne sezone", rekao je igrač Partizana.

Panter je rekao da obožava da igra za trenera Partizana Željka Obradovića.

"Nevjerovatno je igrati za Obradovića. Volim da igram za njega, pošto mi se sviđa način na koji trenira. On je veliki čovjek. Volim ga i ne bih ga mijenjao ni za šta. Srećan sam što igram za njega", zaključio je Panter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana