Paklen vikend za boksere Slavije

GS
Paklen vikend za boksere Slavije

BANjALUKA - Bokseri Slavije za samo dva dana imaće dva meča u Ligi Srbije. Prvo će večeras od 18 časova u dvorani "Obilićevo" ugostiti Naisus iz Niša, a onda u nedjelju na istom mjestu i u istom terminu rival će im biti Novi Pazar.

U dosadašnja četiri meča Banjalučani su zabilježili tri pobjede i poraz i trenutno su četvrti, ali imaju priliku da se sa dvije nove pobjede možda dokopaju i liderske pozicije.

- Sve ekipe u Ligi su imale više mečeva od nas i ovo je prilika da se dobrim rezultatima približimo samom vrhu i da budemo na korak do same završnice. Jasno je da nam ni u jednom od ova dva duela neće biti lako, jer i Naisus i Novi Pazar u svojim redovima imaju veoma dobre i afirmisane boksere - naglasio je predsjednik Slavije Dalibor Petković.

Direktor Banjalučana Igor Savičić očekuje da na oba meča dvorana "Obilićevo" bude ispunjena do posljednjeg mjesta, pogotovo kada se zna da je ulaz besplatan.

- Želimo ove sezone da dođemo do titule, a za to nam je potrebna i podrška sa tribina. Bilo je sjajno vidjeti punu dvoranu na prošlom domaćem meču protiv beogradskog Radničkog i nadam se da će tako biti i ovog puta. Naši takmičari su prethodnih dana bili na pripremama na Zlatiboru i Košutnjaku pred evropsko prvenstvo, koje će se od 18. do 28. aprila održati u Beogradu, i očekujem dobre rezultate u ova dva meča - istakao je Savičić.

Boje Slavije u mečevima protiv Naisusa i Novog Pazara braniće: Mihajlo Đekić (do 57 kilograma), Luka Veljović (do 63,5 kg), Aljaž Fircelj (do 67 kg), Nemanja Čekić (do 71 kg), Leo Cvitanović (do 75 kg), Gal Šepic ili Vuk Mičić (do 80 kg) i Aljaž Ban (do 92 kg).  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana