Otvoren turnir “Kup mladosti 2022”

Srna
Otvoren turnir “Kup mladosti 2022”

KOSTAJNICA - U Kostajnici je danas, u okviru obilježavanja Dana opštine, otvoren karate turnir “Kup Mladosti 2022”.

Trener Karate kluba “Mladost” iz Kostajnice Zoran Vukić rekao je Srni da je turnir okupio 280 takmičara svih uzrasnih kategorija iz 12 klubova iz Banjaluke, Gradiške, Prijedora, Novog Grada, Kozarske Dubice i Topole, a učestvuju i 23 takmičara kluba domaćina.

“Veoma mi je drago da smo napokon uspjeli organizovati ovaj turnir i meni kao treneru je srce puno jer se nadam da će ovo takmičenje pomoći našem klubu i promovisati ga u najboljem svjetlu”, rekao je Vukić.

On kaže da turnir ne bi bio organizovan da nije bilo podrške načelnika koji je prepoznao rad i rezultate kluba.

“Prvi put punim plućima idemo u neke projekte, imamo podršku u organizaciji ovog turnira, ali i u odlascima na takmičenja, a najzaslužniji za to je načelnik opštine Nikola Janjetović i ja mu se zahvaljujem na tome”, rekao je Vukić.

Načelnik opštine Nikola Janjetović je rekao da je opština podržala održavanje turnira u okviru obilježavanja Dana opštine.

“Drago mi je što se ovakav turnir održava prvi put u našoj opštini, što se odazvao tako veliki broj učesnika i nadam se da će to postati tradicija u našoj lokalnoj zajednici”, rekao je Janjetović.

Organizator takmičenja je Karate klub “Mladost”, a pokrovitelj opština Kostajnica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana