Osmina finala Kupa Republike Srpske: Duel komšija na “Predgrađu”

G.S.
Osmina finala Kupa Republike Srpske: Duel komšija na “Predgrađu”

BANjALUKA - Jednu od najzanimljivijih utakmica osmine finala Kupa Republike Srpske danas će od 14 časova na banjalučkom “Predgrađu” odigrati Željezničar Sport tim i Laktaši.

Biće to duel dva prvoligaša koji su u šesnaestini finala eliminisali na svom terenu premijerligaša Slogu iz Doboja poslije boljeg izvođenja penala sa 7:6, odnosno kao gosti niželigaša Omladinac iz Brestovčine sa 2:0 i žele da naprave još jedan korak dalje. Dječji vrtić iz Banjaluke pruža dobre partije na svom terenu, dok Laktaši guraju odlično na tri fronta. Treći su u prvenstvu, a u šesnaestini finala Kupa BiH eliminisali su na svom terenu premijerligaša Igman (3:1). Sve bi to trebalo da bude najava odlične utakmice.

Osim ovog susreta danas će od 14 časova biti odigrano još šest utakmica u kojima će snage odmjeriti: Omarska - Slavija, Drina (Zvornik) - Podrinje (Janja), Sloboda (Novi Grad) - Zvijezda 09, Tekstilac - Leotar, Progres (Kneževo) - Stakorina (Čajniče), Kozara - Krupa. Duel između fočanske Sutjeske i banjalučkog Borca biće naknadno odigran. U ovoj fazi takmičenja igra se jedna utakmica, a ukoliko poslije 90 minuta rezultat bude neriješen odmah se pristupa izvođenju jedanaesteraca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana