Oslabljene Banjalučanke čekaju Hadžiće u Kupu BiH: “Osice” se ne predaju

G.S.
Oslabljene Banjalučanke čekaju Hadžiće u Kupu BiH: “Osice” se ne predaju

BANjALUKA - Derbi četvrtfinala Kupa BiH za rukometašice igraju Borac i Hadžići, a aktuelne vlasnice svih trofeja, iako pritisnute povredama, nemaju namjeru da se predaju, naprotiv.

S obzirom na to da su Banjalučanke prve na tabeli, a Hadžići treći, kao i na dešavanja nakon posljednjeg duela u “Boriku” u finišu jesenje sezone, očekuje se dosta vatre. “Osice” su dosta oslabljene jer se odavno odsutnim Lani Lončar i Dajani Ignjatović pridružila Anđela Stojanović, a rovita je i Helena Ćurić.

- Pobjeđivali smo ih u Hadžićima, i oni nas u Banjaluci. Nadam se da će meč biti na visokom nivou, iako ćemo biti veoma oslabljeni. U Ljubuškom smo osvojili bod, koji nam na kraju može mnogo značiti, pogotovo što je i ekipa Hadžića pobijedila Grude. Ta pobjeda govori da su one spremne i sigurno nam neće biti jednostavna utakmica. Imamo snage i motiva da pobijedimo i, bez obzira na to što nemamo dovoljan broj igračica, vjerujem da ćemo biti spremni - rekao je trener Borca Rade Unčanin.

Junak meča iz Ljubuškog Jovana Novaković, koja je postigla gol nekoliko sekundi prije kraja susreta, svjesna je izazova koji čeka njene saigračice i nju.

- Bez obzira na probleme, spremne smo da pružimo veliki otpor. Nadam se da će rezultat ići nama u korist - rekla je kapiten Banjalučanki.

Direktor “osica” Darko Savić nada se da su dešavanja sa prethodnog okršaja iza dva kluba.

- Dočekaćemo ih kao i sve druge ekipe, kao sportske prijatelje - rekao je Savić.

Parovi četvrtfinala: Zrinjski - Krivaja (19:45), Borac - Hadžići (19), Knežopoljka - Grude, “Mira” - Ilidža. Revanš meč je na programu za sedam dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana