"Osice" sanjaju iznenađenje

Dejan Kondić
"Osice" sanjaju iznenađenje

BANjALUKA – Finalni dan osmog izdanja Svesrpskog kupa na programu je sutra. U prvom duelu od 17.45 časova u "Boriku" sastaju se ŽRK Borac i Crvena zvezda.

Banjalučanke sanjaju trofej. Žele da im četvrta bude sreća. Izabranice Nedžada Mašića imale su naporan pripremni period. Iskusni stručnjak preporodio je ekipu, donio potpuno novu energiju u klub.

- Imamo pozitivnu atmosferu u ekipu, pravu koheziju. Prijatno sam iznenađen sa mojim djevojkama, koje mi daju jednu energiju i zasita se trudim da i ja njima istu maksimalno vratim. Uprava kluba, direktor Darko Savić, omogućili su nam idealne uslove i sve što nam je bilo potrebno da odradimo jedan jako zahtjevan pripremni period. Avgust je posebno bio težak, bilo je znoja, suza, ali ne i povreda, jer smo odradili sjajnu preventivu. Djevojke su stojički sve izdržale i mislim da ćemo protiv Zvezde pokazati od kakvog smo materijala. Beograđanke su veliki favoriti, ali moraće dobro da se oznoje ukoliko žele da slave protiv moje ekipe. Mi već od Svesrpskog kupa krećemo u napad na sve trofeje u svim takmičenjima u kojima nastupamo, pa ćemo vidjeti dokle ćemo dogurati. Garantujem životom da ćemo u svakom meču ostaviti sve na terenu i da nikome neće biti lako protiv nas. Ko bude dolji, sportski ćemo mu stegnuti ruku i čestitati – poručio je Mašić.

Prve profesionale ugovore sa Borcem potpisao je tandem Lara Bijelić – Sandra Đurašinović. One su već osjetile barut premijerligaških mečeva, ali ističu da će ovo biti sezona njihove pune afirmancije.

- Hvala upravi kluba na povjerenju. Čast nam je što smo potpisale prve ugovore, ali i velika obaveza u budućnosti. Nije bilo lako u pripremnom periodu, ali je smo ga pregurale uz osmjehe, poneku šalu i dosta napornog rada. Želimo da se prikažemo u lijepom svjetlu pred našom publikom protiv Crvene zvezde i pozivamo sve naše navijače da nas podrže – uglas su rekle Sandra i Lara.

Muško finale na programu je od 20.15 časova.

Veselić

Odlični strateg Nedžad Mašić insistirao je da se u stručni štab Borca kooptira Sanja Veselić uz koju su rasle mlade rukometašice "crveno-plavih"

- I za mene je ovo veliko priznanje što sam pomoćnik jednom takvom treneru kao što je Nedžad Mašić. Pun je energije i od njega ima šta da se nauči. Čak sam tražila, a on mi je i dozvolio da zapisujem njegove treninge. To je privilegija i pravo bogatstvo za moje usavršavanje – rekla Veselićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana