Oglasio se i Nebojša Torbica: Stop linču, neka sud sve riješi

M.Z.
Foto: Dražan Pozderović

BANjALUKA - Nebojša Torbica, koji je u pravnom sporu oko prostora u Srpskoj ulici (Mek Tir pab) sa Rukometnim klubom Borac oglasio se saopštenjem za javnost.

Između ostalog je istakao da se do sada nije oglašavao jer je smatrao da sve u vezi sa spornim poslovnim prostorom treba rješavati pred nadležnim sudovima i drugim organima, a ne da se, kako kaže primitivnim rječnikom izlazi u javnost sa neistinama i da se putem javnosti pokušava na silu doći do što povoljnijeg položaja u postupcima koji se vode u vezi sa spornim poslovnim prostorom.

- Vrhunac nekorektnosti od Uprave RK Borac je javno pozivanje mene i moje porodice na linč, a što se jasno može vidjeti iz njihovih saopštenja za javnost, te objava na društvenim mrežama, bilbordima i zvaničnoj stranici RK Borac. Ni vrijeđanje mene i moje porodice nije dovoljno, već se vrijeđa i moj punomoćnik, sudije koje učestvuju u postupcima, Pravobranilaštvo i druge institucije države i na njih se pokušava na nedozvoljen i nezakonit način vršiti pritisak. Istina je da sam na javnoj prodaji kupio suvalsnički dio zemljišta i poslovnog objekta u Banjaluci u čijem je sastavu i dio podrumskih prostorija u kojima se nalazi ugostiteljski objekat, a za koji uprava Borca netačno tvrdi da polaže pravo vlasništva - stoji između ostalog u saopštenju Torbice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana