Oglasile se Igre zbog smrti Srbina Lazara Đukića skandaloznim saopštenjem: Jedan detalj je iznervirao sve

Agencije
Oglasile se Igre zbog smrti Srbina Lazara Đukića skandaloznim saopštenjem: Jedan detalj je iznervirao sve

Lazar Đukić je tragično preminuo na Kros fit igrama, kada se udavio, a spasioci nisu odreagovali na vrijeme. Sada su se Igre oglasile sa jako čudnim saopštenjem.

- Kros fit je duboko tužan zbog smrti takmičara "CrossFit Games"-a tokom plivačkog dijela individualnog događaja 1 na Kros fit igrama 2024. U potpunosti sarađujemo sa vlastima i činimo sve što možemo da podržimo porodicu u ovom trenutku. Ostatak današnjih događaja je suspendovan. Dobrobit takmičara nam je na prvom mjestu i slomljeno nam je srce zbog ovog tragičnog događaja - napisali su.

Ova tragedija se dogodila u Fort Vortu u Teksasu, gdje su brzo došli i spasioci koji nisu mogli da dođu do njega, dok i dalje tragaju.

Lazar je napravio i velike pomake na svjetskoj sceni. Kada je počeo 2017. godine, nalazio se na 1351. mjestu, dok je ove godine do 88. pozicije u ovom sportu.

Da stvari budu još tragičnije, on je prije samo pet sati objavio putem svog Instagrama priče i mjesto na kom mogu svi da ga prate, a bio je izuzetno cijenjen, o čemu sjvedoče i brojna gostovanja koja je imao.

Lazar Đukić je između ostalog bio i jedan od najboljih u Evropi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana