Odbojkaški spektakl održan u Bijeljini, sljedeća adresa Gradiška

Info Bijeljina
Odbojkaški spektakl održan u Bijeljini, sljedeća adresa Gradiška

U Bijeljini je završen Sunrise Beach Volley Tour BetOle.ba 2024. Bijeljina, a sljedeća adresa je Gradiška.

Pobjedu i nagradu od 2.000 KM u Bijeljini je odnijela ekipa iz Hrvatske (par Devald/Vuk), drugo mjesto i nagradu od 1.000 KM su osvojili momci iz BiH i Srbije (Mandić/Nikolić), a treće mjesto i nagradu od 400 KM je osvojio par iz Srbije (Ilić/Ćirović).

Nagrade su im predali Marko Milić, direktor firme Siming d.o.o., Milan Katić, reprezentativac Srbije, i Svjetlan Vujadinović-Jopa, vlasnik Tekvondo kluba “Jopa”.

Prijavama ekipa iz Slovenije, Ukrajine, Brazila, te cijelog regiona (Srbija, Crna Gora, Hrvatska i BiH), ovaj turnir je pokazao karakter međunarodnog i prikazao najkvalitetniju odbojku koju možemo vidjeti ovog ljeta na našim prostorima.

Bojan Novokmet, organizator turnira, zahvalio se svim sponzorima koji su pomogli ovaj projekat, jer bez njih, kako je poručio, ništa od ovoga ne bi bilo moguće.

- Posebno bih se zahvalio našem pokrovitelju, predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, zlatnom sponzoru firmi Bet Ole, našem ministru trgovine i turizma Republike Srpske Denisu Šuliću, direktoru ‘Autoputeva’ Nedeljku Ćoriću, dekanu Pedagoškog fakulteta prof. dr Daliboru Steviću i svim ostalim sponzorima koji su prepoznali najkvalitetniju odbojkašku priču u našoj državi, rekao je Novokmet za Info Bijeljinu.

Slijedi posljednji u nizu turnira za ovu godinu, turnir u Gradišci, koji će imati najveći nagradni fond do sada što se tiče naših prostora (1. mjesto 2.500 evra, 2. mjesto 1.000 evra i 3. mjesto 500 evra) i nema sumnje da će ekipe biti silno motivisane.

Očekujemo da ljubitelji odbojke ispune tribine i prostor pored terena BOK Jankovac, jer sve ovo radimo radi publike i radi promocije jednog od najljepših olimpijskih sportova, ističu organizatori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana