Odbojkašice Laktaša sarađuju s Partizanom

D.D.
Odbojkašice Laktaša sarađuju s Partizanom

LAKTAŠI - Na inicijativu počasnog predsjednika i osnivača Odbojkaškog kluba Laktaši Zorana Rašljića i predsjednika Odbojkaškog kluba Partizan legendarnog Željka Tanaskovića na  Svesrpskom  saboru,  postignut je dogovor o saradnji bratskih klubova.

Sporazum nije ostao samo slovo na papiru već je odmah i realizovan gostovanjem mlađih takmičarskih selekcija Partizana u Laktašima.

-Za naš sportski kolektiv ova posjeta bratskog kluba OK Partizan predstavlja izuzetan događaj koji je obostrano protkan iskrenim emocijama. Djevojke iz oba kluba su tokom dvodnevnog boravka u Laktašima odigrale nekoliko prijateljskih utakmica te su imali priliku da  bolje upoznaju Laktaše i Banja Luku . Kroz druženje i igru učvrstili smo veze dva kluba, rekla je Mia Rašljić, trener OK Laktaši.

Gosti su bili oduševljeni gostoprimstvom.

-Želim da izrazim veliku zahvalnost domaćinu na realizaciji ove  manifestacije koja osim takmicenja ima za cilj socijalizaciju djece, sticanje novih poznanstava, druženje i igru. Mislim da smo u tome u potpunosti uspjeli a domaćin nas je dočekao sjajno, rekla je  Jelena Marković , trener pionirskokadetske ekipe  Partizana.

Svi se nadaju da je ovo samo početak saradnje i da će uskoro biti uzvraženo gostoprimstvo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana