Od asova s ljubavlju: “Mi igramo, one pobjeđuju”

D. K.
Od asova s ljubavlju: “Mi igramo, one pobjeđuju”

BANjALUKA - Drugi po redu humanitarni fudbalski turnir veterana pod nazivom “Mi igramo, one pobjeđuju” biće održan predstojećeg vikenda u Sportskoj dvorani “Borik”.

Na turniru će, pored domaćina Borca, učestvovati i veterani Crvene zvezde, Partizana, Sarajeva, Rijeke, ali i ekipe Prijatelji Iskre, te Ol star tim. Jedan od organizatora Boro Vujić ističe da je sve spremno za veliki spektakl.

- Svi su se rado odazvali. Svoj dolazak su potvrdili Marko Marin, Perica Ognjenović, Miloš Krasić, Savo Milošević, Milan Lane Jovanović, Hrvoje Milić, ali i košarkaš Pero Antić, te naši asovi Zlatan Muslimović, Mladen Bojinović, Goran Delić i drugi. Očekujemo da ljudi dođu i vide ove sjajne asove, druže se s njima. Mislim da je ovo dobra priča - rekao je Vujić.

Borac će predvoditi najmlađi među veteranima, 37-godišnji Bojan Puzigaća.

- Ova naša ekipa, koja se druži i igra rekreativno fudbal, prije godinu dana je došla na ideju da napravimo ovako nešto. Nadam se da će ovo prerasti u tradiciju. Vjerujte da svi jedva čekamo da počne - istakao je Puzigaća.

Sav prihod od prodatih ulaznica biće uplaćen Udruženju žena oboljelih od raka dojke “Iskra”. Suzana Kekić, predsjednica ovog udruženja, zahvalila je organizatorima.

- Hvala ovim ljudima, sjajnim sportistima. Nama svaka pomoć puno znači. I mi iz udruženja ćemo se organizovati i doći na mečeve - obećala je Kekićeva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana