Obrukao se na otvaranju bazena za skokove na OI: „Moja leđa su dobro, ali moj ego..." (VIDEO)

GS
Obrukao se na otvaranju bazena za skokove na OI: „Moja leđa su dobro, ali moj ego..." (VIDEO)

Pariz se polako priprema za najvažniji sportski događaj godine - Olimpijske igre, koje će biti održane u "gradu svjetlosti" od 26. jula do 11. avgusta.

Tim povodom, otvaraju se borilišta u glavnom gradu Francuske gdje će se tokom ljeta najbolji sportisti svijeta boriti za vječnu slavu i olimpijske medalje.

Tako je uživo pred TV kamerama otvoren novi Olimpijski centar za vodene sportove, gdje su neki od najboljih domaćih takmičara demonstrirali svoje umijeće u skokovima u vodu.

Jedan od njih je i Aleksis Žandar, koji se ozbiljno obrukao pred predsjednikom Emanuelom Makronom, koji je bio na otvaranju Olimpijskog centra, koji je koštao 180 miliona evra., prenosi Telegraf.

Žandar se u momentu kada je trebalo da sinhrono izvede skok sa kolegama, okliznuo na dasku, pa se prevrnuo i leđima pao na nju, a onda i u bazen.

On se poslije toga oglasio i na društvenim mrežama i zahvalio se svima na podršci.

"Hvala na podršci. Za vašu informaciju, moja leđa su dobro, ali moj ego...", oglasio se nakon incidenta.

 

French Olympic diver Alexis Jandard, 26, slipped and fell into the water as athletes performed in the inauguration ceremony of an Olympic aquatics centre north of Paris yesterday. In reply, he said: "Thanks for the support! For your information, my back is fine, but my ego…" pic.twitter.com/jtCcyyATfl

— RTÉ News (@rtenews) April 5, 2024

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana