"NTB Trejd" pobjednik turnir "Slatina Laktaši 2024"

D. Kondić
"NTB Trejd" pobjednik turnir "Slatina Laktaši 2024"

BANjALUKA - Ekipa "NTB Trejd", pred više od 1.000 gledalaca, odbranila je titulu na Petrovdanskom futsal turnir “Slatina Laktaši 2024”.

Oni su u velikom finalu deklasirali KMF Jošavka sa 10:0.

Pobjedničkom timu pripao je pehar koji ide u trajno vlasništvo zbog trećeg uzastopno osvojenog turnira u Slatini, kao i 6.000 KM, dok je poraženom pripalo 1.500 KM.

Za najboljeg golmana izabran je Darko Milanović, dok je Dragan Verić najbolji strijelac, a Vladimir Džombić najbolji igrač turnira – svi iz pobjedničkog sastava.

- Prvo bih htio da pohvalim organizaciju, jer je ovo jedan od najboljih, ako ne i najbolji turnir ovoga ljeta. Bilo je i puno publike svih ovih dana. Što se nas tiče, mogu slobodno reći da smo prošli pravi pakao od grupne faze do finala. Pokazali smo rutinu i klasu i zasluženo smo osvojili turnir – rekao je Igor Mirković, kapiten pobjedničkog sastava.

Organizatori su zadovoljni kako je sve prošlo i već najavljuju još bolji turnir dogodine.

- U ovih osam večeri ovdje imali smo priliku da uživamo u odličnom fudbalu, tribine su bile pune, pogotovo u finalu. Čestitam pobjedničkom timu, pokazali su da su najbolji. Hvala svim ekipama koje su učestvovale. Već sad mogu da kažem da ćemo dogodine imati još veći nagradni fond i još bolju organizaciju – rekao je Zoran Stanivuković, prvi čovjek organizacionog odbora.

U kategoriji veterana, gdje su snage odmjerili "Naši korijeni – Hektor tim" i "Autoelektrika Kliska" pehar i nagradu od 1.000 KM osvojila je ekipa "Naši korijeni – Hektor tim" pobjedom od 3:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana